Volledig scherm
© Thinkstock

Sterksel begint met flinke kater aan carnaval; 1-11 verlies, Knegselse Boys viert overwinning bij de wok

Sterksel had een totale offday tegen DVS. Op het eigen veld werd met dubbele cijfers verloren. Pusphaira wint makkelijk van EDN'56

SVSOS – Knegselse Boys 0-1.
Lars Kuijken maakte in de 78e minuut de enige goal uit een knappe voorzet van Daan Willems. De verdiende driepunter werd door de voltallige selectie feestelijk gevierd bij de wok in Biest-Houtakker.

Sterksel – DVS 1-11.
Doelpuntenfestijn in Sterksel. Roel de Greef zette direct de 0-1 op het bord. Na een half uur verdubbelde Jasper Jakobs de score en een paar minuten later maakte Ard Gerrits er 0-3 van. Vlak voor en na rust sloeg Rob Verbruggen twee keer toe: 0-5. Daarna volgde nog drie goals van Dirk Schellekens, Shane Lawlor en De Greef voordat Thijs Scheepers de eretreffer maakte: 1-8. Daarna zetten Schellekens en twee maal Lawlor nog de 1-11 eindstand op het bord.

DEES – LSV 0-3.
De thuisploeg kreeg meteen een goal tegen nadat de bal in de wind bleef hangen. Direct na rust was het voor de tweede keer raak. DEES kon niets terugdoen en kreeg in blessuretijd zelfs de 0-3 om de oren.

Terlo – Dosko’32 1-3.
Na vijf minuten counterde Terlo de 1-0 binnen. Daarna kantelde de wedstrijd in het voordeel van de bezoekers, die in de 33ste minuut op gelijke hoogte kwamen via Thijs Berendsen. Een paar minuten voor rust maakte Job Wijnen er met een afstandsschot 1-2 van. In de 52ste minuut mocht Berendsen zijn tweede maken na een counter: 1-3.

EDN’56 – Pusphaira 1-5.
De eerste helft was voor END’56. In de 37ste minuut waaide de bal in de goal: 1-0. Na rust begon Pusphaira echter geweldig met direct een goal van Sander Tax. In de 52ste minuut mocht basisdebutant Tijn Ketelaar binnentikken en tien minuten later maakte Tax zijn tweede met een omhaal. Weer tien minuten later mocht Ketelaar de 1-4 op het bord zette. Hij maakte zijn hattrick compleet met weer een intikker in de 88ste minuut.