Volledig scherm
Archieffoto MULO - SC Helmondia © Fotopersburo van de Meulenhof bv

Strijdend MULO pakt winst in slotfase

DERDE KLASSE D ZUID 2Een hard werkend MULO heeft drie broodnodige punten overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen Boekel Sport. De treffers vielen pas in de absolute slotfase.

MULO - Boekel Sport 2-0.
Op het eigen sportpark De Braak heeft MULO een belangrijke 2-0 overwinning geboekt op Boekel Sport. De bezoekers waren in de eerste helft de betere en kregen enkele mogelijkheden maar wisten niet te scoren. In de tweede helft kwam MULO beter in de wedstrijd en leverde het team van Ralf van den Heuvel veel strijd. Dit resulteerde in de voorsprong vijf minuten voor tijd via Twan Heesbeen: 1-0. In de laatste minuut werd de wedstrijd beslist en wederom was Heesbeen de gevierde man: 2-0.

Excellent - Handel afgelast.

  1. Gemert-spits Thijs van Pol op eenzame hoogte in topscorersklassement

    Ge­mert-spits Thijs van Pol op eenzame hoogte in topscorers­klas­se­ment

    Thijs van Pol voert het ED-topscorersklassement aan. De spits van hoofdklasser Gemert staat na zijn twee doelpunten van afgelopen zondag op 24 treffers alweer dit seizoen. In de hoofdklasse wordt hij op gepaste afstand gevolgd door ploeggenoot Ralf Kemper (24). Verder gooien ook Steven van Dijke (vijfdeklasser Ollandia), Erwin Isbouts (derdeklasser Valkenswaard) en Toon van Lierop (vijfdeklasser SPV) hoge ogen.