Volledig scherm
© sv De Braak

SV De Braak heeft nu ook zijn eigen logo

In maart werd al duidelijk dat de gezamenlijke jeugdopleiding van de Helmondse voetbalclubs MULO en Helmondia vanaf komend seizoen verdergaat onder de naam SV De Braak. Nu is ook het logo gepresenteerd. Een soort wimpel in de kleuren rood en blauw, de kleuren die ook terugkomen in het nieuwe tenue van de gefuseerde jeugdopleidingen. 

Als het aan de besturen van MULO en Helmondia ligt, gaan de verenigingen vanaf het seizoen 2020/2021 helemaal fuseren tot SV De Braak, dus ook de seniorenteams.  Afgelopen zomer gaven MULO en Helmondia een nieuwe aanzet voor een toekomstige fusie tussen beide clubs, mede ingegeven door de verbouwing van De Braak tot een heuse sport- en beweegcampus, inclusief de komst van het Dr. Knippenberg College en de Praktijkschool. De jeugdafdelingen van beide clubs werden samengevoegd en gingen verder als SJO (Samenwerkende Jeugd Organisatie) Helmondia-MULO. 

Volledig scherm
Het nieuwe shirt van SV De Braak, de nieuwe naam van de samenwerkende jeugdafdelingen van MULO en Helmondia © SV De Braak