Volledig scherm
Ivo Veltrop de trainer SV Someren/NWC zag zijn team vandaag drie punten pakken © SV Someren

SV Someren/NWC sluit weer aan in de subtop

De vrouwen van SV Someren/NWC boekten op bezoek bij Rigtersbleek een verdiende overwinning. Nuenen weet met 2-0 te winnen en Nijnsel speelt in dezelfde klasse gelijk. 

Hoofdklasse:
Rigtersbleek – Someren/NWC 0-1.

De vrouwen van SV Someren/NWC hebben op bezoek bij Rigtersbleek een belangrijke overwinning geboekt in de strijd om directe handhaving. De ploeg van Ivo Veltrop speelde niet het beste voetbal maar compenseerde dit met veel strijd. Het belang van de wedstrijd was vooraf duidelijk, Someren/NWC zou bij winst weer aansluiting vinden bij de brede subtop, een nederlaag zou betekenen dat de degradatiestreep angstvallig dichtbij kwam. Someren/NWC kreeg veel mogelijkheden in deze wedstrijd maar had geen geluk in de afronding. Net na rust viel de enige treffer van de middag toen Shauny Regli een rebound tegen de touwen schoot.

Eerste klasse:
OVV’67 – Nijnsel 2-2.

De bezoekers namen door Ellen van der Hulst een 0-1 voorsprong. De thuisploeg kwam vervolgens sterk terug en leek bij een 2-1 voorsprong zelfs de winst te gaan pakken. Twee minuten voor tijd maakte Nicole Vervoort er echter 2-2 van.

Nuenen-HVCH 2-0.
Het werd uiteindelijk een verdiende zege voor de thuisploeg. Onder moeilijke omstandigheden wisten Evie Vromans en Lotte van Herk te score. Eindstand 2-0.