Tivoli in het oranje
Volledig scherm
PREMIUM
Tivoli in het oranje © FotoMeulenhof

Tivoli pakte dit seizoen slechts één punt, maar twijfelt over herkansing: ‘Nog zo'n jaar zie ik niet zitten’

Nu de maatregelen rond het coronavirus het onmogelijk maken de competities in het amateurvoetbal te voltooien, wordt volgend seizoen gestart met dezelfde indelingen als deze voetbaljaargang. Dat betekent dat Tivoli een herkansing krijgt in de derde klasse. Als de Eindhovense club dat wil tenminste.

Bij Tivoli zijn ze er nog niet over uit. De club is in overleg met de KNVB over de klassenindeling van volgend jaar. ,,Mochten er genoeg spelers bijkomen waardoor we in de derde klasse mee zouden kunnen, dan willen we daar voor gaan” zegt bestuurslid Marc van Hout. ,,Probleem is dan wel dat de beoogd hoofdtrainer voor volgend seizoen niet de juiste papieren heeft om op dat niveau te trainen en dus dispensatie nodig heeft. Mocht de situatie zo blijven, dan overwegen we om naar de vierde klasse af te zakken.”

  1. Wouter Peters van Nuenen zegt het voetballen even vaarwel

    Wouter Peters van Nuenen zegt het voetballen even vaarwel

    Na lange tijd met blessures te hebben getobd, maakte Wouter Peters op zondag 8 maart bij hoofdklasser Nuenen thuis tegen AWC zijn eerste speelminuten van het seizoen. De competitie kwam vervolgens tot een vroegtijdig einde en nu is duidelijk dat de 25-jarige middenvelder voorlopig ook niet meer terugkeert op het veld. ,,Het was een lastige beslissing, maar ik heb besloten om voor nu even te stoppen met voetballen”, geeft Peters aan.