Volledig scherm
Johan van Lierop (midden) © Rene Manders

Van Lierop verruilt Oranje Zwart voor RKPVV, onduidelijkheid over toekomst rest van het team

Vierdeklasser RKPVV uit Helmond heeft zich voor komend seizoen versterkt met Johan van Lierop. De middenvelder komt over van Oranje Zwart, dat afgelopen dinsdag failliet is verklaard

De overschrijving van Van Lierop was echter al op 8 juni, ruim voor het sluiten van de overschrijvingstermijn aangevraagd. Vorige week kreeg hij echter pas groen licht van Oranje Zwart en daarna ook van de KNVB.

Het is nog onduidelijk of ook andere spelers van Oranje Zwart vrij zijn om over te stappen naar andere verenigingen, nu de club failliet is verklaard.

  1. Wat als NWC dit in de finale was overkomen?
    PREMIUM

    Wat als NWC dit in de finale was overkomen?

    ‘The winner takes it all; The loser has to fall; It's simple and it's plain; Why should I complain’. Een stukje uit het lied The winner takes it all van de Zweedse popgroep ABBA. ABBA speelde deze week een hoofdrol bij NWC. De Astense derdeklasser speelde dinsdag een meer dan verdienstelijk bekerduel tegen eersteklasser Wittenhorst. Na negentig minuten stond er 1-1 op het scorebord. Penalty's moesten voor de beslissing zorgen welke ploeg doorging naar de achtste finale van de districtsbeker. Om en om (het ABAB-systeem) werd er geschoten. NWC miste twee keer. Uitgeschakeld.