Volledig scherm
PREMIUM
Brandevoort-voetballer Luuk van Stiphout © FotoMeulenhof

Van Stiphout heeft met Brandevoort iets goed te maken tegen Bavos: ‘Zal er hard op gaan’

AMATEURVOETBALMet de weer scorende Luuk van Stiphout doet Brandevoort een gooi naar het kampioenschap. Volgende horde: medekoploper Bavos.

Hij weet nog precies wanneer het gebeurde. Augustus 2017 in een oefenwedstrijd met Oranje Zwart. ,,Ik blok de bal in de veertigste minuut. Zet mijn voet neer en mijn knie knakt naar achteren. Ik voelde meteen dat het niet goed was.” Pas de volgende dag ging Luuk van Stiphout naar de dokter en uiteindelijk bleek hij zijn kruisband te hebben afgescheurd. Nog voor het seizoen 2017/2018 begonnen was, kon Van Stiphout er al een kruis door zetten.

  1. Overzicht | FC Eindhoven AV pakt titel, Ajax - Tottenham-scenario bij ONDO en HVV tegen alle verwachtingen in kampioen
    Amateurvoetbal

    Overzicht | FC Eindhoven AV pakt titel, Ajax - Tottenham-scenario bij ONDO en HVV tegen alle verwachtin­gen in kampioen

    Vandaag zijn de laatste beslissingen in het amateurvoetbal gevallen. FC Eindhoven won met 0-3 van buurman RPC en pakt daarmee de titel. De ploeg promoveert nu naar de eerste klasse. De vijfde klasse E zuid 2 kende een razend spannende ontknoping. Tegen de verwachting in is niet SPV maar HVV de ploeg die er met het kampioenschap van door gaat. Dramatische slotfase voor ONDO. Ploeg slikt in 98ste minuut gelijkmaker en mist daardoor het kampioenschap.