Volledig scherm

Vrouwen FC Eindhoven komen niet verder dan remise

TOPKLASSE VROUWENHet duel tussen de middenmoters SteDoCo en FC Eindhoven eindigde onbeslist; 1-1. In Hoornaar blies de wind vol over het veld en dat had zijn weerslag op het veldspel van beide teams. Van goed voetbal was geen sprake. 

Voor rust hadden de Eindhovense vrouwen een groot overwicht. De thuisploeg kwam slechts drie keer over de middenlijn.

Zeven minuten na de pauze kwam SteDoCo onverwacht op voorsprong. Een hoge bal werd gedragen door de wind en vloog zomaar opeens binnen, 1-0. Het veldspel van FC Eindhoven werd daarna beter. Jette van Vlerken werd na ruim een uur spelen in stelling gebracht. Het schot van de Eindhovense werd door de doelvrouw van SteDoCo verkeerd beoordeeld, waarna Juul Santema uit de rebound de 1-1 liet aantekenen. Beide ploegen kregen daarna nog kleine mogelijkheden. Gescoord werd er niet meer.  

  1. Overzicht | Sparta'25 - Wodan in slotfase stilgelegd door zware blessure bij Wodan-speler, HVV pakt periodetitel
    AMATEURVOETBAL

    Overzicht | Sparta'25 - Wodan in slotfase stilgelegd door zware blessure bij Wo­dan-spe­ler, HVV pakt periodeti­tel

    Ook op Tweede Paasdag wordt er weer volop gevoetbald op de amateurvelden. In de derde klasse D (Zuid 1) heeft Dommelen de degradatiekraker met 3-1 gewonnen van Spoordonkse Boys. Het duel tussen Sparta'25 en Wodan werd twee minuten voor tijd stilgelegd omdat Wodan-speler Tom van de Pol een zware blessure opliep. RKVVO gaat op eigen veld met 1-8 de boot in tegen Hilvaria.