Volledig scherm
Een actiefragment uit Steensel tegen Hoogeloon. © Hoogeloon

Waalre achterhaalt EMK, Acht verliest in slotminuut

VIERDE KLASSE FWaalre won met 4-3 bij EMK en heeft daardoor evenveel punten als de geelzwarten. Acht kreeg in blessuretijd het deksel op de neus.

EMK – Waalre 3-4. Waalre heeft in een doelpuntrijke pot de drie punten meegenomen. De bezoekers kwamen op voorsprong via Joey Gang, waarna Bas Verberne op aangeven van Ruud Boerema voor 1-1 zorgde. Halverwege was het 1-2 dankzij een goal van Kees Uythoven en na de pauze maakte Gang 1-3. Eric Ribot bracht EMK terug in de wedstrijd met de 2-3, maar Uythoven zorgde al snel weer voor een marge van twee. Het slotakkoord was voor Sem van den Dungen: 3-4.

Bergeijk – HMVV 2-3. Ron Jansen had na 22 minuten al twee keer gescoord, wat HMVV een 0-2 voorsprong opleverde. Job Lavrijssen hielp Bergeijk terug in de wedstrijd en na de pauze was de thuisploeg dicht bij de gelijkmaker, maar zowel Koen van Woerkum als Lars Luijten raakte de paal. Bergeijk kwam door een rake strafschop van Pieter Michelbrink op 1-3, waarna Jop van Veldhoven voor de 2-3 eindstand zorgde.

RKDSV – Acht 2-1. Acht verloor in de slotminuut. De bezoekers waren in de 24ste minuut op voorsprong gekomen door een goal van Melvin van der Groen. De thuisploeg kwam veertig minuten later langszij en in de laatste minuut van de wedstrijd moest Acht ook de 2-1 slikken.

Steensel – Hoogeloon 0-1. Hoogeloon had aan een doelpunt genoeg om drie punten uit Steensel mee te nemen. Rik Michielse verlengde in de 29ste minuut een vrije trap met het hoofd en die actie was goed voor de enige goal van de wedstrijd en daarmee drie punten.

  1. Gemert-spits Thijs van Pol op eenzame hoogte in topscorersklassement

    Ge­mert-spits Thijs van Pol op eenzame hoogte in topscorers­klas­se­ment

    Thijs van Pol voert het ED-topscorersklassement aan. De spits van hoofdklasser Gemert staat na zijn twee doelpunten van afgelopen zondag op 24 treffers alweer dit seizoen. In de hoofdklasse wordt hij op gepaste afstand gevolgd door ploeggenoot Ralf Kemper (24). Verder gooien ook Steven van Dijke (vijfdeklasser Ollandia), Erwin Isbouts (derdeklasser Valkenswaard) en Toon van Lierop (vijfdeklasser SPV) hoge ogen.