Volledig scherm
© © Orange Pictures / Joris Verwijst

Wodan blijft in de race voor handhaving, Dommelen degradeert naar de vierde klasse

Wodan heeft met 1-0 gewonnen van Vessem en mag nog steeds hopen op handhaving in de derde klasse. Dommelen degradeert naar de vierde klasse. Gudo was met 2-1 te sterk. Bergeijk verliest met 1-3 van Haarsteeg. 

Wodan – Vessem 1-0.
Wodan blijft in de race voor handhaving in de derde klasse. Tegen vierdeklasser Vessem was er een verlenging nodig, waarin Bart Franken toesloeg. Vessem speelde verzorgd voetbal in de eerste helft, zonder echt gevaarlijk te worden. Wodan probeerde het met voorzetten vanaf de zijkant en schoten van afstand, maar kwam ook nauwelijks tot kansen. Na de pauze waren de beste mogelijkheden voor Vessem, via Jop de Laat en Jaap van Diessen. Invaller Sam L’ortije raakte de lat voor de thuisploeg. In de verlenging vloeiden de krachten aan beide kanten weg. Sep Drabbels zag een strafschop voor Wodan gekeerd worden door Vessem-doelman Marijn van Rooij, voordat Bart Franken Wodan in de 116e minuut alsnog de winst bezorgde. Aanstaande zondag speelt Wodan tegen Haarsteeg de finaleronde van de nacompetitie.

Bergeijk – Haarsteeg 1-3.
Bergeijk komt ook volgend seizoen in de vierde klasse uit na een nederlaag tegen Haarsteeg. De bezoekers kwamen in de 22ste minuut via een kopbal op voorsprong, tien minuten later zorgde Stijn Cuypers voor de gelijkmaker. Een kwartier voor tijd kwam Haarsteeg op 1-2 en in de laatste minuut werd de wedstrijd beslist met de 1-3.

Gudok – Dommelen 2-1.
Dommelen is gedegradeerd naar de vierde klasse. Vorige week hield de ploeg van trainer Paul Firet Woenselse Boys nog van zich af, nu was Gudok met 2-1 te sterk. Dommelen kwam al in de vierde minuut op achterstand, maar wist zich toch terug te knokken in de wedstrijd. Nog in de eerste helft zorgde Tom van Hoek uit de rebound voor 1-1 na een schot van Jonathan van Doorn. Op het uur kwam Gudok wederom op voorsprong en die goal kwam Dommelen niet meer te boven, 2-1.