Volledig scherm
© Joris Verwijst

Woenselse derby blijft gelijk

De derby tussen Nieuw Woensel en Woenselse Boys is in een 1-1 gelijkspel geëindigd. Vessem maakt gehakt van EMK: 5-1. Bergeijk gaat op bezoek bij Hoogeloon met 2-0 onderuit. 

Vessem – EMK 5-1. Jaap van Diessen tekende voor de openingstreffer namens Vessem. Daarna maakte Louis van Diessen met een omhaal 2-0. In de spectaculaire openingsfase van de tweede helft wist Rick van den Bogaard de aansluitingstreffer voor EMK te maken. Door twee goals van Thomas Maas en een treffer van Jaap van Diessen werd het 5-1.

SDO’39 – Steensel 0-0. SDO’39 en Steensel pakten allebei een punt in een gelijkopgaand duel zonder veel kansen. De thuisploeg kreeg na een kwartier een goede kans via Mike Gevers. Daarna had Steensel een licht overwicht, maar de bezoekers konden weinig creeren.

Waalre – RKDSV 1-1. Waalre werkte hard en zag dat met een punt beloond. Een eigen doelpunt van Wouter Bosman betekende in de 28ste minuut de voorsprong voor RKDSV. In de 78ste minuut maakte Simon Zijlstra met het hoofd de gelijkmaker.

ZSC – De Raven 2-3. De Raven boekte een nipte overwinning op bezoek in Westerhoven. De bezoekers kwamen in de eerste helft op voorsprong door een goal van Tom Simon. Na de pauze maakte Gijs Wuijts 0-2, voordat Stef Claes ZSC terug in de wedstrijd bracht. Gijs Wuijts bracht de marge weer op twee en Stefan Cremers bepaalde de eindstand op 2-3.

Hoogeloon – Bergeijk 2-0. Halverwege was het nog 0-0 tussen koploper Hoogeloon en Bergeijk. In de tweede helft kwam de thuisploeg op voorsprong door een doelpunt van Niels Luyten. In blessuretijd besliste de thuisploeg het duel definitief. Bij een corner kwam de keeper van Bergeijk mee naar voor, waarna Niek van den Broek aan de andere kant 2-0 maakte.

Nieuw Woensel – Woenselse Boys 1-1. In de derby van Woensel kwam Woenselse Boys in de eerste helft op voorsprong. Luc Geurts opende de score. In de tweede helft kwam Nieuw Woensel langszij. Door toedoen van Patrick Rosier werd het 1-1.