Volledig scherm
De nieuwe hoofdtrainer van ZSC Herbert de Krom (zittend midden) tussen zijn assistenten Gertjan Smolders en Eric Daris. Linksachter Joop Onink (trainer ZSC 2) en rechtsachter Harry van Poppel (leider ZSC 1). © ZSC Westerhoven

ZSC haalt trainer Herbert de Krom terug

TRAINERSCARROUSELHerbert de Krom uit Hapert gaat volgend seizoen weer aan de slag als hoofdtrainer van vierdeklasser ZSC uit Westerhoven. Vanaf 2010 was hij al vier jaar werkzaam bij de club. Eerst als trainer van het tweede elftal en vanaf november 2012 als coach van het vaandelteam.

In 2013 promoveerde De Krom met ZSC naar de vierde klasse, het jaar erop nam hij afscheid met degradatie naar de vijfde klasse.

In 2014 werd De Krom hoofdtrainer van Hapert, de club waar hij in het verleden ook selectiespeler was. Als coach loodste hij Hapert in 2015 en in 2017 naar de derde klasse, nadat de ploeg tussendoor degradeerde. Na de laatste promotie stopte De Krom als hoofdtrainer en ging bij Hapert verder als jeugdcoördinator. 

Bij ZSC volgt De Krom Fred Verspaget op, die zijn loopbaan als hoofdtrainer na 25 jaar beëindigde en volgend seizoen technisch jeugdcoördinator wordt bij Rood-Wit Veldhoven.