Volledig scherm
Willie Volmering is benoemd tot Kei van De Hei 2018.

Willie Volmering 'Kei van de Hei' 2018

SOMEREN-HEIDE - Carnavalsvereniging de Keijepaol heeft op basis van ontvangen nominaties Willie Volmering gekozen tot de 19e Kei van de Hei. Dat is maandagavond bekendgemaakt in zaal Heidehof in Someren-Heide. 

Willie is 40 jaar en woont aan de Karspoor in Someren-Heide, hij zet zich binnen de gemeenschap Someren-Heide al jaren in voor een groot aantal verenigingen. Hij is voorzitter van voetbalclub SVSH, vice-voorzitter van muziekvereniging Someren-Heide en lid van Hofkapel de Bessemblaozers. Ook is Willie actief bij SVSH-Tennis, Buurtvereniging de Bunthof en Lijst Someren-Heide. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Somerense politiechef kiest werkelijkheid boven verbeelding
  PREMIUM

  Somerense politie­chef kiest werkelijk­heid boven verbeel­ding

  SOMEREN - Politiechef Ton van Loon uit Someren stond in zijn ruim 45-jarige loopbaan vaak voor de keuze: ga ik voor de werkelijkheid of kies ik voor verbeelding? Hij onderzocht tientallen heftige ongevallen, zelfdodingen, moorden en moest vaker dan hem lief was treurig nieuws overbrengen aan nabestaanden. Hoe wrang ook, hij koos en kiest altijd voor de werkelijkheid. ,,Ik heb ooit een geval gehad dat alleen een stuk wang van iemand nog toonbaar was. Konden de familieleden toch nog even met hun vingers over die wang wrijven ten afscheid. Dat is beter dan je altijd afvragen hoe het eruit zou hebben gezien."
 2. Voormalig bandenhandelaar uit Someren-Heide mogelijk vervolgd in Duitsland
  PREMIUM

  Voormalig bandenhan­de­laar uit Someren-Hei­de mogelijk vervolgd in Duitsland

  KREFELD/SOMEREN-HEIDE - Bandenhandelaar Jan van den Hoogen wordt mogelijk strafrechtelijk vervolgd in Duitsland. Het Openbaar Ministerie in Krefeld verdenkt hem van het illegaal storten van puin op zijn nieuwe bedrijfslocatie in Leuth, enkele kilometers over de Duitse grens bij Venlo. Het gaat om overblijfselen afkomstig van zijn voormalig perceel aan de Groeneweg 14 in Someren-Heide. Zijn bedrijf aldaar brandde in de vroege ochtend van 6 november 2016 tot de grond toe af.

Deurne e.o.