Optocht in Liessel.
Volledig scherm
Optocht in Liessel. © Fotopersburo van de Meulenhof bv

Benengeweld en kiekers in optocht Liessel

LIESSEL - Tussen de buien én de benen door trok zondag een kleurrijke en komische optocht door de Lijsselse straten. Prins Mario moet weer in een scheur hebben gelegen. Laatst haalde hij het landelijke nieuws met zijn pikante voorgevel. Dat wekte jaloezie op, zo bleek tijdens de optocht. Nellie en Cor willen ook wel dat hun mooi versierde (en flinke) voorgevel ‘landelijk nieuws’ wordt.

Alle media-aandacht rondom prins Mario’s vrouwenbenen trok ook veel ‘kiekers naar Keienland’. Een bus vol toeristen kwam ‘sight seeing’. De nieuwsgierige reizigers hadden de lachers op de ‘Trallerhand’.

Om trouwe deelnemer Rob Friesen lag dit jaar overigens niemand in een scheur. Wat eigenlijk wel de bedoeling was. Tijdens de opstelling dook hij tussen de vrouwenbenen. Helaas kon zijn bed het geweld niet aan. Pech in bed!

Matje en Frank hadden even genoeg van alle sensatie in het dorp. Zij ‘namen’ de benen tijdens de optocht. Ze doen een ‘weekendje Wenen’. Aan de tranen te zien zat het de mannen allemaal erg hoog!