Volledig scherm
clubhelden van de amatuersport clubheld logo © unknown

Wim Drissen (Oranje-Rood) nog altijd koploper Clubheld-verkiezing

clubheldWim Drissen van hockeyclub Oranje-Rood heeft de koppositie vast weten te houden in de Clubheld-verkiezing. Met 741 stemmen blijft hij zijn concurrenten ver voor.

Eva Brands van PSV waterpolo is de nummer twee met 544 stemmen, Peter Hopmans van voetbalclub RPC staat derde (466 stemmen). 

Via de website ed.nl/clubheld kunt u tot 30 november 12.00 uur uw stem uitbrengen op uw favoriete vrijwilliger. Daarnaast maakt u kans op een reis naar Liverpool met twee tickets voor Liverpool - Chelsea. De winnaar van de Clubhelden-actie ontvangt 10.000 euro voor zijn of haar club.

  1. Eindhoven Atletiek stuurt Robert de Wit weg wegens ongepast gedrag: ‘Dit is voor iedereen verschrikkelijk’

    Eindhoven Atletiek stuurt Robert de Wit weg wegens ongepast gedrag: ‘Dit is voor iedereen verschrik­ke­lijk’

    Eindhoven Atletiek heeft trainer Robert de Wit, drievoudig deelnemer aan de Olympische Spelen weggestuurd na een nieuw incident. Een jeugdlid had een klacht ingediend over ongewenste opmerkingen, eerder kreeg Eindhovenaar De Wit al een tik op zijn vingers en twee jaar proeftijd vanwege ‘verbaal seksueel grensoverschrijdend gedrag’ tegen een meerderjarige atlete van de club, aldus Eindhoven Atletiek-voorzitter Patrick Stassen. ,,Het is een optelsom”, zegt de voorzitter.