Op het Campinaterrein zijn sloopwerkzaamheden begonnen voor voor de transformatie van het voormalige fabrieksgebied
Volledig scherm
PREMIUM
Op het Campinaterrein zijn sloopwerkzaamheden begonnen voor voor de transformatie van het voormalige fabrieksgebied © Juan Vrijdag / DCI Media

Bouwer vlekkeloos aan de slag op Campinaterrein in Eindhoven, 700 huizen in 2025 klaar

EINDHOVEN - Terwijl in Eindhoven veel bouwplannen last hebben van bezwaarmakers, is de herontwikkeling van het voormalige Campinaterrein een uitzondering. Vrijwel vlekkeloos is gestart met de voorbereiding van de bouw van in totaal zevenhonderd woningen.

 1. Opinie | Ruimte voor Ruimte biedt mogelijkheden; wel degelijk stallen gesloopt voor woningen in het buitengebied
  INGEZONDEN OPINIE

  Opinie | Ruimte voor Ruimte biedt mogelijkhe­den; wel degelijk stallen gesloopt voor woningen in het buitenge­bied

  SINT-OEDENRODE - ‘Het Brabantse buitengebied zit op slot door een regeling die bedoeld was om leegstaande stallen te verruilen voor woningen.’ In het artikel zaterdag in het Z-katern van het ED wordt gedoeld op de regeling Ruimte voor Ruimte. Maar dat het buitengebied door deze regeling op slot zit, klopt niet. Het tegendeel is eerder het geval, zegt Ad van der Aa uit Sint-Oedenrode in dit opiniestuk. Hij was jurist bij de provincie Brabant en adviseur ruimtelijke ordening.
 2. Ruud van Nistelrooy verrast opnieuw met Jong PSV: ‘Johan vertrouwt erop dat het belletje komt en ik ook’

  Ruud van Nistelrooy verrast opnieuw met Jong PSV: ‘Johan vertrouwt erop dat het belletje komt en ik ook’

  Bij Jong PSV gaat momenteel veel aandacht uit naar topscorer Johan Bakayoko, die al weken op rij nauwelijks af te stoppen is in de Keuken Kampioen Divisie. Vrijdag was hij tegen Excelsior met twee assists en een goal weer de uitblinker bij Jong PSV, dat met 3-0 won. Trainer Ruud van Nistelrooy van de beloftenploeg van PSV begrijpt dat de aanvaller door zijn goede prestaties volop in de belangstelling staat, maar gaf vrijdag ook aan genoten te hebben van de rest van zijn team.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven