TNO start een pilotlijn op de Brainport Industries Campus (BIC) in Eindhoven voor de productie van zonnefolie.
Volledig scherm
PREMIUM
TNO start een pilotlijn op de Brainport Industries Campus (BIC) in Eindhoven voor de productie van zonnefolie. © Bram Saeys

Dakpannen of muurtjes die stroom opwekken: met zonnefolie kan het, en TNO gaat het maken in Eindhoven

EINDHOVEN - Een dakpan die elektriciteit opwekt. Of een bakstenen muurtje dat zich laaft aan de zon en stroom levert aan de bewoners binnen. Met zonnefolie is het mogelijk. TNO gaat het maken. In Eindhoven.

 1. Roger Schmidt ziet PSV-Ajax als een kans en zit niet in over Eran Zahavi: ‘Wij kunnen een stap vooruit zetten’

  Roger Schmidt ziet PSV-Ajax als een kans en zit niet in over Eran Zahavi: ‘Wij kunnen een stap vooruit zetten’

  PSV staat op dit moment een punt voor op Ajax in de competitie en beide ploegen ontmoeten elkaar zondag in het Philips Stadion. Hoogspanning in de eredivisie, kortom. Volgens trainer Roger Schmidt is het een ideale kans om afstand te nemen en een stap vooruit te zetten. Hij vindt het niet per se een ‘must-win’ voor de Eindhovenaren, maar noemt het tegelijkertijd wel een wedstrijd die PSV koste wat het kost wil winnen.
 2. PSV is gewaarschuwd tegen Telstar, dit waren de grootste bekerblamages die de club niet nog eens wil meemaken
  PREMIUM

  PSV is gewaar­schuwd tegen Telstar, dit waren de grootste bekerblama­ges die de club niet nog eens wil meemaken

  De bijzondere wetten van het bekervoetbal zijn in de historie van het betaald voetbal bepaald niet aan PSV voorbijgegaan, zelfs niet in de recente historie. De Eindhovenaren spelen donderdagavond in de strijd in het tweede toernooi van Nederland een thuiswedstrijd tegen Telstar, dat op papier geen groot obstakel zou mogen vormen. In de praktijk misschien ook niet, maar trainer Roger Schmidt was woensdag op zijn hoede.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven