De bouw in 2017 van kantoorkolos Rivierstaete in Amsterdam- Zuid. Een werknemer van een Valkenswaards bedrijf viel er van een ladder en overleed.
Volledig scherm
PREMIUM
De bouw in 2017 van kantoorkolos Rivierstaete in Amsterdam- Zuid. Een werknemer van een Valkenswaards bedrijf viel er van een ladder en overleed. © Charlotte Odijk

Valkenswaards bedrijf indirect verantwoordelijk voor fatale val Bergeijkenaar van ladder op bouw, zegt justitie

DEN BOSCH – Een fatale val in de zomer van 2017 op een Amsterdamse bouwplaats is indirect te wijten aan het Valkenswaardse bedrijf waarvoor de man werkte. De directrice en twee voormannen hadden beter moeten zorgen voor zijn veiligheid. Dat vindt het Openbaar Ministerie.

 1. De passie van Lianne Stevens is het vangen van bijzondere beelden: ‘Als je met aandacht kijkt, zie je zoveel moois’
  PREMIUM
  ZOMERSERIE

  De passie van Lianne Stevens is het vangen van bijzondere beelden: ‘Als je met aandacht kijkt, zie je zoveel moois’

  WAALRE - Ze schildert fanatiek op doek, op schelpen en op steen, eet met smaak zwavelzwammen en trekt geregeld thee van kleefkruid. Maar de échte passie van Lianne Stevens-Eijsink (1960) uit Waalre is het vangen van bijzondere beelden. Foto’s maken. Gewoon, met de iPhone 7. Sinds 2019 stuurt ze haar meest opmerkelijke platen, shotjes en momentopnamen naar het Eindhovens Dagblad. En die plaatst ze maar al te graag.
 2. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”