Volledig scherm
Milan Corryn in actie voor Anderlecht op archiefbeeld. © Proshots

Anderlecht hield huurtransfer van Corryn naar FC Eindhoven tegen

Milan Corryn (19) sprak met technisch adviseur Tscheu La Ling over een uitleenbeurt naar FC Eindhoven, maar uiteindelijk stak RSC Anderlecht er een stokje voor.

De Belgische middenvelder stelde woensdag tegenover Het Laatste Nieuws al sinds juli contact te hebben met Ling en in eerste instantie met hem gesprekken te hebben gevoerd over een tijdelijke overgang naar FC Eindhoven.

,,Maar Anderlecht vond de Nederlandse tweede klasse niet sterk genoeg", aldus Corryn, die eind augustus volgens meerdere bronnen een bezoekje bracht aan de Aalsterweg. ,,Het contact met Ling is wel gebleven."

AS Trencìn

Maandagavond werd bekend dat Corryn zijn voetballoopbaan vervolgt bij AS Trencìn. De controleur tekende een driejarig contract in Slowakije.

  1. Sam gelooft in ommekeer: ‘Ik weet zeker dat ik FC Eindhoven nog aan goals ga helpen’
    PREMIUM

    Sam gelooft in ommekeer: ‘Ik weet zeker dat ik FC Eindhoven nog aan goals ga helpen’

    Hij deed negentig minuten lang wat hij kon, maar een beloning in de vorm van een doelpunt bleef uit voor Elisha Sam (21). De boomlange Belg kreeg als centrumspits opnieuw het vertrouwen van zijn coach David Nascimento en dat wilde hij op zijn beurt graag terugbetalen. Er voltrok zich tegen Telstar echter een ander scenario voor Sam en zijn ploeggenoten. In plaats van aanvallen was het voor FC Eindhoven voornamelijk tegenhouden en hard werken geblazen: 1-2.