Mooie foto gemaakt? Stuur hem in!

FotoalbumSchiet u zomaar uit de losse pols fraaie plaatjes van uw huisdier, kinderen of familie, een feestelijke dag, een evenement, het weer of uw favoriete vakantiebestemming? Vier generaties op een rijtje of een mooi dorpsgezicht? Alle foto's van (amateur)fotografen zijn welkom! 

Het ED is altijd op zoek naar mooie foto's van onze lezers. Stuur uw foto in via onderstaande knop 'Voeg een foto toe' of bekijk de 'Galerij' met alle inzendingen.

Volledig scherm
Standerdmolen uit 1640 in Mierlo omringd door bloeiende kattenstaarten (lezersfoto). © Marinette Raaijmakers
 1. Als dat monument er moet komen is de treintunnel misschien een gepaste plek
  PREMIUM
  column

  Als dat monument er moet komen is de treintun­nel misschien een gepaste plek

  Michael Jackson is nog niet vertrokken uit Best, of Henk Krol wil dat er in het dorp een monument voor het homohuwelijk komt. Een monument voor hemzelf zal Krol bedoelen, want hij was daar indertijd als hoofdredacteur van de Gaykrant in Best voorvechter van. Het eerste homohuwelijk mag dan in Amsterdam afgesloten zijn, in Best is er de basis voor gelegd. Daar mogen we best trots op zijn, zegt Krol.
 2. Twee halve finales tot het bittere eind uitgezeten
  PREMIUM
  Column

  Twee halve finales tot het bittere eind uitgezeten

  Ik heb van 'm gedroomd deze week. Van Duncan. Iets met een vakantiehuisje en Duncan die zijn stem kwijt was en zich had opgesloten in zijn kamer terwijl zijn assistente van tijd tot tijd naar buiten trad met medische communiqués. Ze bleef weliswaar benadrukken dat er niets aan de hand was, maar haar lichaamstaal straalde iets anders uit. Totale paniek om precies te zijn. Ik was ook in dat vakantiehuisje. Al bleef mijn rol, zoals het een goede droom betaamt, buitengewoon vaag.