Volledig scherm
Het laatste nieuws van het ED kun je ook via WhatsApp ontvangen. © EPA

Ontvang het laatste nieuws via de WhatsApp-service van het ED

Nieuws van het ED dat je écht niet mag missen, kun je ook via WhatsApp ontvangen. We delen nieuws, bijzondere foto's en videofragmenten, zodat je op de hoogte blijft van wat er speelt in de regio en daarbuiten.

De redactie kiest de meest opvallende, veelbesproken, grappige of 'trending' verhalen voor je uit. Wil je deze gratis berichten ook ontvangen? WhatsApp dan ED AAN naar 06-57493330. Let op: je ontvangt geen bevestiging, maar bent dan wel aangemeld.

We zijn erg benieuwd naar je feedback, die je natuurlijk via WhatsApp aan ons kunt sturen. Nieuwstips kun je ook op deze manier doorgeven aan onze redactie.

Als je geen berichten meer wilt ontvangen, stuur STOP. We gebruiken je nummer alleen voor het versturen van artikelen; je ontvangt geen reclame.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 57.600 mensen aten een week geen vlees, best weinig
    PREMIUM
    Column

    57.600 mensen aten een week geen vlees, best weinig

    Vorige week was het de Nationale Week Zonder Vlees (11 tot en met 17 maart). Dat was voor de tweede keer en een groot succes, want het dubbele aantal mensen van vorig jaar heeft meegedaan. 57.600 mensen welteverstaan. Vind ik eigenlijk best weinig. Zeker als je bedenkt dat we allemaal echt veel minder vlees moeten gaan eten, willen we het voedselprobleem in de wereld oplossen, de CO2-uitstoot verminderen en dierenleed tegengaan.