Volledig scherm
Het laatste nieuws van het ED kun je ook via WhatsApp ontvangen. © EPA

Ontvang het laatste nieuws via de WhatsApp-service van het ED

Nieuws van het ED dat je écht niet mag missen, kun je ook via WhatsApp ontvangen. We delen nieuws, bijzondere foto's en videofragmenten, zodat je op de hoogte blijft van wat er speelt in de regio en daarbuiten.

De redactie kiest de meest opvallende, veelbesproken, grappige of 'trending' verhalen voor je uit. Wil je deze gratis berichten ook ontvangen? WhatsApp dan ED AAN naar 06-57493330. Let op: je ontvangt geen bevestiging, maar bent dan wel aangemeld.

We zijn erg benieuwd naar je feedback, die je natuurlijk via WhatsApp aan ons kunt sturen. Nieuwstips kun je ook op deze manier doorgeven aan onze redactie.

Als je geen berichten meer wilt ontvangen, stuur STOP. We gebruiken je nummer alleen voor het versturen van artikelen; je ontvangt geen reclame.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Als dat monument er moet komen is de treintunnel misschien een gepaste plek
  PREMIUM
  column

  Als dat monument er moet komen is de treintun­nel misschien een gepaste plek

  Michael Jackson is nog niet vertrokken uit Best, of Henk Krol wil dat er in het dorp een monument voor het homohuwelijk komt. Een monument voor hemzelf zal Krol bedoelen, want hij was daar indertijd als hoofdredacteur van de Gaykrant in Best voorvechter van. Het eerste homohuwelijk mag dan in Amsterdam afgesloten zijn, in Best is er de basis voor gelegd. Daar mogen we best trots op zijn, zegt Krol.
 2. Twee halve finales tot het bittere eind uitgezeten
  PREMIUM
  Column

  Twee halve finales tot het bittere eind uitgezeten

  Ik heb van 'm gedroomd deze week. Van Duncan. Iets met een vakantiehuisje en Duncan die zijn stem kwijt was en zich had opgesloten in zijn kamer terwijl zijn assistente van tijd tot tijd naar buiten trad met medische communiqués. Ze bleef weliswaar benadrukken dat er niets aan de hand was, maar haar lichaamstaal straalde iets anders uit. Totale paniek om precies te zijn. Ik was ook in dat vakantiehuisje. Al bleef mijn rol, zoals het een goede droom betaamt, buitengewoon vaag.