Volledig scherm
© ED

Vraag en aanbod: stuur uw zoekopdracht of aanbod naar het ED

EINDHOVEN - Op zoek naar dat speciale kopje, wilt u iets (gratis) aanbieden, heeft u iets verloren of juist gevonden? Stuur uw oproep via post of via mail naar de redactie.

Alleen inzendingen met voor- en achternaam, woonplaats en telefoonnummer worden in behandeling genomen. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen te weigeren.

Stuur uw oproep voor de rubriek Vraag en Aanbod en eventueel een foto via mail naar het ED. Ook kunt u uw bijdrage via de post aanleveren: 

Eindhovens Dagblad,
Redactie Vraag en Aanbod
Postbus 534
5600 AM Eindhoven

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Als dat monument er moet komen is de treintunnel misschien een gepaste plek
  PREMIUM
  column

  Als dat monument er moet komen is de treintun­nel misschien een gepaste plek

  Michael Jackson is nog niet vertrokken uit Best, of Henk Krol wil dat er in het dorp een monument voor het homohuwelijk komt. Een monument voor hemzelf zal Krol bedoelen, want hij was daar indertijd als hoofdredacteur van de Gaykrant in Best voorvechter van. Het eerste homohuwelijk mag dan in Amsterdam afgesloten zijn, in Best is er de basis voor gelegd. Daar mogen we best trots op zijn, zegt Krol.
 2. Twee halve finales tot het bittere eind uitgezeten
  PREMIUM
  Column

  Twee halve finales tot het bittere eind uitgezeten

  Ik heb van 'm gedroomd deze week. Van Duncan. Iets met een vakantiehuisje en Duncan die zijn stem kwijt was en zich had opgesloten in zijn kamer terwijl zijn assistente van tijd tot tijd naar buiten trad met medische communiqués. Ze bleef weliswaar benadrukken dat er niets aan de hand was, maar haar lichaamstaal straalde iets anders uit. Totale paniek om precies te zijn. Ik was ook in dat vakantiehuisje. Al bleef mijn rol, zoals het een goede droom betaamt, buitengewoon vaag.