Volledig scherm
PREMIUM
Een onterechte strafschop, een rode kaart en veel strijd. Als Volendam-thuis de standaard is, kan het weleens interessant worden bij Helmond Sport. © BSR Agency

Dit seizoen kan weleens boeiend worden voor Helmond Sport

Een onterechte strafschop, een rode kaart en veel strijd. Als Volendam-thuis de standaard is, kan het weleens interessant worden bij Helmond Sport.

Het karakter moest weer terug bij Helmond Sport. Daar was iedereen het wel zo’n beetje over eens na het dramatische vorige seizoen. Op basis van het eerste competitieduel met FC Volendam (1-1) zit het met dat karakter wel goed bij de ploeg van trainer Wil Boessen. Kijk maar naar Sander Vereijken (22). Twee jaar geleden nog speler van Mierlo-Hout, en vorig seizoen actief bij Gemert. En gisteravond debuteerde hij als nummer 10 van Helmond Sport. En precies zoals ze het in Helmond graag zien. Hard werkend, brutaal en met veel lef. ,,Het was even wennen, maar als je die eerste actie hebt gemaakt, gaat het vanzelf”, grijnsde Vereijken.

  1. Dzepar kreeg memorabele uitzege Helmond Sport aanvankelijk niet mee: ‘Ik wist niet wat er gebeurde’

    Dzepar kreeg memorabele uitzege Helmond Sport aanvanke­lijk niet mee: ‘Ik wist niet wat er gebeurde’

    Orhan Dzepar begreep er even niets meer van. Vlak voor de 0-2 kreeg de speler van Helmond Sport de vuisten van FC Dordrecht-doelman Petar Stoskovic vol in zijn gezicht en lag hij groggy op de grond. Of de bal echt in het doel was beland? En/of Helmond Sport bij Dordrecht (1-2) écht voor het eerst sinds 9 maart 2018 weer een uitduel won? ,,Ik wist even echt niet meer wat er gebeurd was.”