Volledig scherm
Branco van den Boomen © BSR Agency

FC Eindhoven betreurt gang van zaken en houdt Van den Boomen in wachtkamer

Branco van den Boomen is nog steeds speler van FC Eindhoven, maar heeft zich dinsdag opnieuw niet op de training laten zien. Op de Aalsterweg betreurt men de commotie die er de afgelopen dagen is ontstaan.

Algemeen directeur Wim van den Broek stelt dat FC Eindhoven nog steeds de intentie heeft om er met het geïnteresseerde De Graafschap uit te komen. Het verschil tussen vraag en aanbod is niet bijster groot, maar van witte rook is momenteel nog geen sprake. ,,Dat Branco onlangs niet is ingegaan op een verbeterd aanbod van FC Eindhoven heeft de speculaties omtrent een eventuele transfer doen toenemen”, aldus Van den Broek. 

De afgelopen weken waren onder andere Chievo Verona, ADO Den Haag en RKC Waalwijk ook concreet voor de Eindhovense nummer tien. Tijdens de winterstop van afgelopen seizoen deed IFK Göteborg al een gooi naar Van den Boomen, wiens contract aan het einde van de huidige voetbaljaargang afloopt. FC Eindhoven heeft de komende dagen dus nog de kans om een mooie transfersom aan de huidige topschutter van de Keuken Kampioen Divisie over te houden.