Bij de laatste wedstrijd van Helmond Sport, thuis tegen FC Dordrecht, kwamen fans van de uitploeg in 'beschermende pakken' naar De Braak en zongen ze: 'Helmond heeft corona'.
Volledig scherm
Bij de laatste wedstrijd van Helmond Sport, thuis tegen FC Dordrecht, kwamen fans van de uitploeg in 'beschermende pakken' naar De Braak en zongen ze: 'Helmond heeft corona'. © BSR Agency

Helmond Sport hoort vlak na laatste training dat wedstrijd tóch niet doorgaat: ‘Het is overmacht’

Helmond Sport had op het trainingsveld nét de laatste puntjes op de i gezet voor het duel met De Graafschap toen de spelers hoorden dat het duel alsnog wordt afgelast vanwege het coronavirus. Spelers en staf tonen begrip. ,,De volksgezondheid gaat natuurlijk voor”, zegt trainer Wil Boessen. 

  1. Boessen proeft vertrouwen bij Helmond Sport richting competitiestart: ‘Gaan meer winnen dan vorig seizoen’

    Boessen proeft vertrouwen bij Helmond Sport richting competitie­start: ‘Gaan meer winnen dan vorig seizoen’

    Zijn eerste seizoen als coach bij Helmond Sport was er qua resultaten een om snel te vergeten voor Wil Boessen; zijn ploeg stond laatste toen de competitie door het coronavirus werd beëindigd. Hij is ervan overtuigd dat er betere tijden aanbreken, ook omdat de club ondanks de beperkte middelen een sterkere selectie heeft samengesteld. ,,We hebben nu meer creativiteit en scorend vermogen.”