Volledig scherm
Robert Mutzers bij FC Dordrecht. © Erwin Spek

Helmond Sport versterkt zich met aanvaller Robert Mutzers

Robert Mutzers maakt de overstap naar Helmond Sport. De 26-jarige aanvaller komt over van Kozakken Boys. Mutzers tekent voor twee seizoenen in Helmond, met een optie voor nog één jaar.

De afgeronde overgang betekent voor Mutzers een terugkeer in het betaalde voetbal. Eerder kwam de multifunctionele aanvaller, na een succesvolle periode bij topamateurclub De Treffers, al uit voor FC Dordrecht. Daar moest de Dongenaar echter weg na een akkefietje met toenmalig trainer Gérard de Nooijer.

Mutzers laat via het persbericht van Helmond Sport weten bij te zijn met de transfer. Daarnaast bedankt hij de club voor het vertrouwen. Algemeen directeur Leon Vlemmings laat weten dat de eerstedivisionist Mutzers in de winterstop al wilde halen. Hij is vanzelfsprekend ook blij met de deal.

  1. Dzepar kreeg memorabele uitzege Helmond Sport aanvankelijk niet mee: ‘Ik wist niet wat er gebeurde’

    Dzepar kreeg memorabele uitzege Helmond Sport aanvanke­lijk niet mee: ‘Ik wist niet wat er gebeurde’

    Orhan Dzepar begreep er even niets meer van. Vlak voor de 0-2 kreeg de speler van Helmond Sport de vuisten van FC Dordrecht-doelman Petar Stoskovic vol in zijn gezicht en lag hij groggy op de grond. Of de bal echt in het doel was beland? En/of Helmond Sport bij Dordrecht (1-2) écht voor het eerst sinds 9 maart 2018 weer een uitduel won? ,,Ik wist even echt niet meer wat er gebeurd was.”