Sander Vereijken speelde vorig seizoen nog bij Gemert, maar startte gisteren in Utrecht alweer voor de vijfde keer dit seizoen in de basis bij Helmond Sport.
Volledig scherm
PREMIUM
Sander Vereijken speelde vorig seizoen nog bij Gemert, maar startte gisteren in Utrecht alweer voor de vijfde keer dit seizoen in de basis bij Helmond Sport. © BSR Agency

Helmond Sport voor het eerst écht vervelend op vreemde bodem: ‘Die uitoverwinning komt eraan’

Helmond Sport heeft zich met een remise bij het in vorm verkerende Jong FC Utrecht aardig gerevancheerd voor de zeperd tegen TOP. En de ploeg van Wil Boessen pakte voor het eerst dit seizoen een punt in een uitwedstrijd. ,,Die uitoverwinning komt eraan", stelde Sander Vereijken.

Helmond Sport wacht al 28 uitwedstrijden op een overwinning, maar het was niet het negatieve gevoel van die reeks dat gisteravond na de remise bij Jong FC Utrecht overheerste. Coach Wil Boessen deelde zijn ploeg juist complimenten uit voor de strijdlust en inzet. ,,Tegen TOP (0-2 nederlaag, red.) was het veel te slap, nu was de strijd er wel. Daarom heb ik mijn ploeg complimenten gegeven", zei Boessen.