Volledig scherm
Lars Unnerstall baalt na weer een tegentreffer. © BSR Agency

Jong PSV krijgt met Unnerstall op goal pak op de broek in Utrecht: 3-0 nederlaag

Jong PSV heeft in Utrecht een pijnlijke nederlaag geleden. In het uitduel met de beloften van FC Utrecht stond na 90 minuten een 3-0 eindstand op het bord. PSV was de mindere van de twee ploegen en miste zoveel spelers dat veel automatismen in het team ontbraken. 

Nadat afgelopen week al Joël Piroe (verhuurd aan Sparta) en Zakaria Aboukhlal (verkocht aan AZ) hun ploeggenoten uitzwaaiden, waren nu ook Justin de Haas, Noni Madueke en Amar Catic er niet bij. De verdediger en aanvallers waren door trainer Mark van Bommel geselecteerd voor Apollon Limassol-PSV en maakten afgelopen week de trip van het eerste elftal naar Cyprus mee. Catic maakte zelfs zijn debuut in het eerste elftal.

Positief nieuws was dat Lars Unnerstall zijn rentree bij Jong PSV maakte, na lang blessureleed. De goalie moest wel drie tegengoals slikken. Jong PSV leed in de eerste divisie de grootste nederlaag ooit tegen de Utrechtse collega’s. Onder meer op het middenveld heeft trainer Peter Uneken een aantal onervaren nieuwelingen moeten inpassen, die nog moeite hebben om het vereiste niveau te halen. Ook achterin oogde de ploeg de afgelopen weken lang niet altijd solide en voorin verdween door het vertrek van een aantal jong-ervaren aanvallers de stootkracht. 

PSV