Chris Gloster (rechts) tijdens het duel met Jong Ajax.
Volledig scherm
Chris Gloster (rechts) tijdens het duel met Jong Ajax. © BSR Agency

Jong PSV moet het tegen FC Volendam op eigen kracht doen

Jong PSV treft vrijdagavond op De Herdgang FC Volendam en moet op eigen kracht langs de Noord-Hollanders zien te geraken. De ploeg van Peter Uneken krijgt geen hulp vanuit het eerste elftal, dat afgelopen week in Noorwegen was voor het duel met Rosenborg BK. 

Jong PSV zit qua resultaten in een erg matige fase en belandde zelfs op de laatste plek in de Keuken Kampioen Divisie. Er is behoefte aan punten om de klassering te verbeteren, maar met FC Volendam treffen de jonge Eindhovenaren een ploeg die in het linkerrijtje staat. 

Bij Jong PSV zijn Koen Oostenbrink en Andrew Mendonca weer inzetbaar, net zoals Yorbe Vertessen. Zij beginnen echter op de bank. Daarnaast zijn Justin de Haas en Amar Catic nog geblesseerd. 

Opstelling Jong PSV: Roulaux - Zeegers Daverveld Soulas Gloster - Schoonbrood Ledezma Gomes -  Horváth Ngonge Theunissen

  1. Een nooit voorziene krachtproef gaat onder leiding van Frans Janssen van start bij PSV

    Een nooit voorziene kracht­proef gaat onder leiding van Frans Janssen van start bij PSV

    Het hek om het Philips Stadion gaat vanaf dinsdag een aantal weken virtueel open: PSV start om negen uur in de morgen met de verkoop van seizoenkaarten. Een enorme krachtproef voor commercieel directeur Frans Janssen (48) en zijn verkoopteam. De komende periode moet blijken of PSV-supporters gevoelig zijn voor het aanbod dat onder supervisie van Janssen is neergelegd, met drie opties om hun kaart te verlengen.

PSV