NAC-huurling Diego Snepvangers maakte tegen MVV twee doelpunten.
Volledig scherm
NAC-huurling Diego Snepvangers maakte tegen MVV twee doelpunten. © BSR Agency

Snepvangers schiet Helmond Sport met twee goals naar zege: ‘Ik had nog iets goed te maken’

NAC-huurling Diego Snepvangers had iets goed te maken na een aantal mindere wedstrijden en dat deed hij vrijdagavond ook. Hij maakte twee treffers voor Helmond Sport, dat met 3-1 van MVV won. ,,Ik was erop gebrand om na twee mindere wedstrijden weer iets te laten zien. Dat is wel gelukt.”

Snepvangers zei het met een brede grijns op zijn gezicht. De linksbuiten begon het seizoen als basisspeler en scoorde nog in de uitwedstrijd tegen Excelsior. Twee weken geleden tegen TOP Oss werd hij in de rust gewisseld en tegen Jong FC Utrecht moest hij op de bank beginnen. ,,Dat begreep ik ook wel, het was gewoon niet goed. Ik was gefrustreerd en gretig om het goed te maken, alle frustratie kwam er vanavond uit”, stelde Snepvangers. 

Veel leren

De buitenspeler uit Bergen op Zoom is alweer aan zijn tweede seizoen in Helmondse dienst bezig. Vorig seizoen leerde hij vooral kennismaken met het betaalde voetbal, dit seizoen wil hij een volgende stap zetten. Hij had het gevoel dat dat bij NAC lastig ging worden, de club wilde hem ook opnieuw verhuren. ,,Toen heb ik zelf een beetje het initiatief genomen om terug te gaan naar Helmond. Ik kan hier ook nog veel leren”, benadrukte Snepvangers. 

Tegen MVV liet hij zien dat hij op de goede weg is. Hij knikte eerst raak uit een voorzet van Guus Joppen en zette Helmond Sport zo op voorsprong: 2-1. En in de slotfase maakte hij uit een tegenaanval ook nog de 3-1.