Volledig scherm
PREMIUM
Supporters van Helmond Sport tijdens de thuiswedstrijd tegen MVV © BSR Agency

Supporters Helmond Sport woedend op clubleiding; serieuze acties zullen volgen

HELMOND - De twee grootste supportersclubs van Helmond Sport uiten stevige kritiek op de clubleiding, nu bekend is geworden dat er geen supportershome komt in het nieuwe stadion. ,,De gemoederen lopen hoog op. Er worden serieuze acties voorbereid.”

Aanhangers van Helmond Sport gaan over tot ‘serieuze acties’ omdat ze woedend zijn over de gang van zaken rond het supportershome in het nieuwe stadion. Voorzitter Frans Stienen en de gemeente Helmond maakten onlangs bekend dat er geen eigen supportershonk komt in het moderne onderkomen op De Braak. Dat zou de club veel te veel geld kosten. De fans zijn onder meer kwaad over het gebrek aan communicatie vanuit Helmond Sport. Verschillende groeperingen was beloofd dat ze mochten aansluiten bij het stadionoverleg.

  1. Drie jonge Roemenen in Deurne opgepakt na overvallen op hoogbejaarden bij pinautomaten
    PREMIUM

    Drie jonge Roemenen in Deurne opgepakt na overvallen op hoogbejaar­den bij pinautoma­ten

    DEN BOSCH - Drie jonge Roemenen hebben volgens het Openbaar Ministerie (OM) zeker 26 keer hoogbejaarde mensen overvallen bij pinautomaten. Ze maakten honderden euro’s per keer buit. Een advocaat had een opvallend betoog: zijn cliënt kan er niks aan doen, want is als Roma opgevoed met het idee dat misdaad mag. Dat zei de advocaat vrijdagochtend bij de rechtbank in Den Bosch, tijdens een voorbereidende zitting.

In samenwerking met indebuurt Helmond