Gewonde man in ziekenhuis: ‘Ben beschoten op Heistraat in Helmond’

videoHELMOND - In de Helmondse Binnenstad-Oost zou in de nacht van donderdag op vrijdag een schietpartij hebben plaatsgevonden. Daarbij raakte een man gewond. Hij vertelde de politie dat hij was beschoten in de Heistraat in Helmond.

De melding kwam rond half drie in de nacht binnen bij de politie. Terwijl de man aan zijn verwondingen werd geholpen, doorliepen twee agenten met groot licht de Heistraat in Helmond op zoek naar bewijs van deze schietpartij. 

De politie liet vrijdagochtend via Twitter weten geen sporen te hebben gevonden. ,,We hebben de hele nacht gezocht in de omgeving van de Heistraat in Helmond. Er zijn geen sporen van een schietincident gevonden. Het onderzoek gaat verder met onder andere het horen van het slachtoffer."

Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk.

Volledig scherm
Schietincident op de Heistraat in Helmond. © Bert Jansen
  1. Geen wereldtitel voor Daisy Mertens van Vuurvogel Helmond: Peter Tabichi uit Kenia is de beste
    VIDEO

    Geen wereldti­tel voor Daisy Mertens van Vuurvogel Helmond: Peter Tabichi uit Kenia is de beste

    DUBAI/HELMOND - Peter Tabichi uit Kenia is de beste leraar van de wereld. Dat werd zojuist bekendgemaakt op de slotmanifestatie van het Global Education & Skills Forum in Dubai. En dus gaat de titel niet naar Daisy Mertens, juf van groep 7 op basisschool de Vuurvogel in Helmond. Voor de finale bleven na enkele selectierondes tien kandidaten over uit een totaal van meer dan tienduizend genomineerden uit 179 landen.

In samenwerking met indebuurt Helmond