Volledig scherm
PREMIUM
De keuken van Sun by Zarzo heeft een vitrine waarin ingrediënten liggen waarmee gekookt wordt. © Fotomeulenhof

Aandacht voor pure gerechten bij Sun by Zarzo in Eindhoven

RecensieEINDHOVEN - Bij Sun by Zarzo in Eindhoven is de open keuken het centrum van het restaurant. De gerechten zijn perfect bereid zonder overbodige poespas. Beoordeling: 7,5.

Adrian Zarzo Habraken heeft de ondernemende smaak te pakken. Naast Zarzo, met een Michelinster bekroond, en Valenzia, Bib Gourmand openden hij en zijn zakenpartner Sunny Devens enkele maanden geleden twee nieuwe zaken: Sun en Bodega by Zarzo in Eindhoven. Onze verwachtingen zijn hooggespannen.

  1. LIVE: Pegida-demonstratie afgebroken, politie kan veiligheid niet langer garanderen. Nog steeds grimmige sfeer voor moskee in Eindhoven
    Live+video

    LIVE: Pegida-demonstra­tie afgebroken, politie kan veiligheid niet langer garanderen. Nog steeds grimmige sfeer voor moskee in Eindhoven

    EINDHOVEN - De demonstratie van Pegida wordt afgebroken, omdat de politie de veiligheid van de aanwezigen niet langer kan garanderen. De stoet wordt opgehouden nabij de Al-Fourqaan Moskee in Eindhoven, waar tegendemonstranten de weg blokkeren. De sfeer wordt steeds grimmiger: er wordt met stenen naar de politie gegooid, waarop de ME charges uitvoert. De Pegida-demonstranten willen voor de moskee een gefrituurde varkenslap gaan eten en toespraken houden, maar dat wordt niet toegelaten door de tegendemonstranten.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven