Chef-kok Dennis Schalken bereidt aardappelpoffertjes met gerookte aalfilet, Hollandse garnalen met quinoa en op de achtergrond in rode biet gemarineerde zalm.
Volledig scherm
PREMIUM
Chef-kok Dennis Schalken bereidt aardappelpoffertjes met gerookte aalfilet, Hollandse garnalen met quinoa en op de achtergrond in rode biet gemarineerde zalm. © Dolph Cantrijn

De moussaka van Dennis geeft een Grieks vakantiegevoel

RecensieDe ‘To Go’ kaart van hotel-restaurant De Koppelpaarden in Dussen biedt voor elk wat wils en de afhaalgerechten vergen weinig huiswerk. Zelfs op een koude dag proef je de warme sfeer. Beoordeling 7,7.

  1. Padel is razendpopulair: 'Veel explosiever dan tennis'
    Play

    Padel is razendpopu­lair: 'Veel explosie­ver dan tennis'

  2. Automobilist rijdt tegen tegemoetkomende tractor in Veldhoven
    Play

    Automobi­list rijdt tegen tegemoetko­men­de tractor in Veldhoven