Volledig scherm
PREMIUM
We zijn tevreden, en dan moeten de hoofdgerechten nog komen. © Fotopersburo van de Meulenhof BV

Restaurant 1910: Een parel aan het Eindhovense Wilhelminaplein

RecensieEINDHOVEN - De vreugde van de chefs komt verpakt in heerlijk eten. De bediening oogt piekfijn en blij. Niet verwonderlijk dus dat we ontspannen gasten zijn én zien bij het Eindhovense 1910. Beoordeling: 8,2.

Aan het charmante, historische Wilhelminaplein in hartje Eindhoven ligt het stijlvolle, prachtig gemoderniseerde restaurant 1910. Eigenaren Moniek Keijzers en Bas Strijbosch hebben hier - terecht - al ruim twaalf jaar een trouwe schare gasten aan tafel. De warme verlichting achter de ramen oogt uitnodigend. De ontvangst van gastheer Orly Vlot is vrolijk en gastvrij. We zijn vroeg en mogen een tafeltje uitzoeken.

  1. PSV gaat Europa uit met nieuwe wanprestatie
    PREMIUM

    PSV gaat Europa uit met nieuwe wanpresta­tie

    PSV heeft donderdagavond met een kater afscheid genomen van het internationale toneel in dit seizoen. Niet met de vooraf al bijna ingecalculeerde tien punten en wat teruggewonnen prestige, maar met een gelijkspel tegen het matige Rosenborg. De Noren hadden na 120 pouleduels van 48 teams in de Europa League als enige ploeg nul punten verzameld. In het Philips Stadion hielden ze PSV op 1-1 en dat was opnieuw een regelrechte wanprestatie van de Eindhovenaren.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven