Tegen zonsondergang deelt chef ­Thomas van Santvoort voor de deur de thuismaaltijden uit aan de klanten die een diner hebben besteld.
Volledig scherm
PREMIUM
Tegen zonsondergang deelt chef ­Thomas van Santvoort voor de deur de thuismaaltijden uit aan de klanten die een diner hebben besteld. © Dolph Cantrijn

Restaurant Bommels Bakhuys: Koken met een fijne Franse slag

RecensieMet het afhaalmenu van restaurant Bommels Bakhuys in Zaltbommel raken we steeds meer in herkenbare Franse sferen. Geen poespas, eerlijke smaken. Maar waar zijn de broodjes? Beoordeling 7,2.

 1. Nieuwsoverzicht | Duizenden euro's geboden op kaarten testevenement - ‘Acht windmolens doodsteek voor Beekse Bergen’
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Duizenden euro's geboden op kaarten testevene­ment - ‘Acht windmolens doodsteek voor Beekse Bergen’

  Op veilingsite Vakantieveilingen is een biedinggekte losgebroken om kaarten voor 538 Oranjedag in Breda, het fieldlab-experiment waar 10.000 mensen bij mogen zijn. Op tickets wordt meer dan 1000 euro geboden, en in een uitzonderlijk geval zelfs 12.000 euro. En de Beekse Bergen maakt zich zorgen over het voortbestaan als er acht windmolens in de omgeving geplaatst worden: ,,Dat zorgt niet voor een lagere winst, maar voor een ommekeer naar een niet-rendabele onderne­ming.” Dat en meer in het nieuwsoverzicht van vrijdag.
 1. Onbemande helikopter maakt historische eerste vlucht op Mars
  Play

  Onbemande helikopter maakt histori­sche eerste vlucht op Mars

 2. Kritiek op Radio 538-feest in Breda: '10.000 man is te veel'

  Kritiek op Radio 538-feest in Breda: '10.000 man is te veel'