Volledig scherm
PREMIUM
Restaurant 't Wevershuisje straalt een gezellige en ongedwongen sfeer uit. © Fotomeulenhof

St. Severus ziet toe op vakmanschap bij restaurant 't Wevershuisje in Gemert

RecensieGEMERT - De keuken van restaurant 't Wevershuisje in Gemert levert herkenbaar vakmanschap op. We nemen graag plaats tussen een vaste schare smullers. Beoordeling 7,3.

Restaurant 't Wevershuisje is moeiteloos te vinden aan de rand van Gemert. Het oude en kleine pand kent een lange historie. De naam zegt het al, het restaurant huist in een gerestaureerd wevershuis. De ingang is aan de zijkant. De deur wordt voor ons opengehouden door eigenaar en gastheer Tommie Oppers. Om chef-kok en zus Bo Oppers kun je niet heen, zij groet ons vanuit de open keuken welke pal aan de entree ligt.

  1. Astenaren gaan in 2020 67 euro meer betalen aan lokale belastingen
    PREMIUM

    Astenaren gaan in 2020 67 euro meer betalen aan lokale belastin­gen

    ASTEN – Het gaat pijn doen in de Astense portemonnees. Inwoners gaan het komend jaar gemiddeld een kleine zeventig euro meer betalen aan lokale belastingen dan een jaar geleden: 709 euro tegenover 641 dit jaar. De stijging komt met name door hogere heffingen voor afvalstoffen, het riool en de onroerende zaakbelasting (ozb) die met vijf procent stijgt bovenop de indexering. De Astense lasten gaan al met al met iets meer dan tien procent omhoog.