Speciaal voor Valentijnsdag wordt een valentijnsdessert opgemaakt door chefkok Joppe Sprinkhuizen. Dit hart van rode gel zit in het Valentijnsmenu voor thuis.
Volledig scherm
PREMIUM
Speciaal voor Valentijnsdag wordt een valentijnsdessert opgemaakt door chefkok Joppe Sprinkhuizen. Dit hart van rode gel zit in het Valentijnsmenu voor thuis. © Dolph Cantrijn

Vlinders in de buik door restaurant Sillyfox

RecensieWat heeft chef-kok Joppe Sprinkhuizen voor Valentijnsdag in petto? Wij probeerden het Valentijnsmenu van restaurant Sillyfox vast uit en kregen vlinders in de buik. Beoordeling 8,9.

 1. Nieuwsoverzicht | Terrassen ontruimd tijdens horeca-acties - Streep door Indoor Brabant wegens paardenvirus
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Terrassen ontruimd tijdens horeca-ac­ties - Streep door Indoor Brabant wegens paardenvi­rus

  In heel Brabant hebben ondernemers dinsdag massaal hun terrassen op straat gezet. Op de meeste plaatsen uit vorm van protest, zonder echt open te gaan. Een aantal cafés in Breda ging echter wel open en het terras stroomde gelijk vol, maar na een halfuur greep de gemeente in. Verder heeft Indoor Brabant opnieuw een domper te verwerken gekregen; het paardensportevenement kan ook dit jaar niet doorgaan vanwege een 'bijzonder agressief’ virus. Dat en meer in het nieuwsoverzicht van dinsdag.
 1. Verkiezingsbord Geldrop hangt vol met Geert Wilders: 'Grappig en dom tegelijk'
  Play

  Verkie­zings­bord Geldrop hangt vol met Geert Wilders: 'Grappig en dom tegelijk'

 2. Lammetjeszesling geboren in Tuil: 'Dit maak je misschien nooit meer mee'
  Play

  Lammetjes­zes­ling geboren in Tuil: 'Dit maak je misschien nooit meer mee'