Restaurant la Bocca Grande Helmond
Volledig scherm
PREMIUM
Restaurant la Bocca Grande Helmond © Dave Hendriks - Foto Meulenhof

Zomaar pizza’s van een vicewereldkampioen bij La Bocca Grande in Helmond

RecensieOp de kaart prijken zelfs zwarte pizzabodems. Dan weet je dat er een freak in de keuken staat. De chef van La Bocca Grande in Helmond is een ras-Italiaan, en niet zomaar een ... Beoordeling 7,1

Hij komt uit het Zuid-Italiaanse Calabrië, de chef-kok van La Bocca Grande, vertaald De Grote Mond. Nou,  pizzaiolo (zie kader) Martino Cusamano mag best praatjes hebben, want in 2012 werd hij tweede bij het WK pizzabakken. Hij bestierde gerenommeerde restaurants in Liverpool en streek bijna een jaar geleden neer in Helmond, in de Kerkstraat. We nemen een drankje op het terras voor het monumentale pand, met uitzicht op de Sint-Lambertuskerk. De verkeersdrukte van de Kasteel-Traverse vormt nou niet bepaald fijne  achtergrondmuziek. Jammer.

  1. In beeld: parken in Eindhoven en Helmond goed bezocht tijdens eerste zonnige zaterdag in ‘intelligente lockdown’
    Fotoreportage

    In beeld: parken in Eindhoven en Helmond goed bezocht tijdens eerste zonnige zaterdag in ‘intelli­gen­te lockdown’

    HELMOND/EINDHOVEN - De zon scheen zaterdag en wie naar buiten keek, zag geen wolkje aan de lucht. Het was wederom een prachtige lentedag, die we het liefst buiten doorbrengen. Ware het niet dat we zo veel mogelijk binnen moeten blijven, om de verspreiding van het corona virus tegen te gaan. Toch was het redelijk druk in de parken in Helmond en Eindhoven. Een fotoreportage:

In samenwerking met indebuurt Helmond