Volledig scherm
De cover van de kampioensbijlage van PSV bij het ED. © ED

Blijvend nagenieten van een geweldig PSV-seizoen: lees vandaag de ED-kampioensbijlage

Natuurlijk lees je maandag in het Eindhovens Dagblad alles over het kampioenschap van PSV. Bij de krant zit een extra kampioensbijlage. Een bewaarexemplaar, met hoogtepunten van zondag, de mooiste moment van afgelopen seizoen en verhalen over al die mensen die dit kampioenschap mogelijk maakten. 

Want waar was dit PSV zonder de onvoorwaardelijke steun van 'de vaders van'? Alex van Ginkel en Paul Zoet vertellen trots over hun kroost. En wat te denken van al die mensen die tweewekelijks in de weer zijn rond de wedstrijden. Zoals Curt Hendriks, de 53-jarige verkeersregelaar die elke thuiswedstrijd uren in de weer is op de parkeerplaatsen rond het Philips Stadion. En Jolanda Jansen, de oh-zo-belangrijke EHBO'er. 

En je leest in de bijlage over oude bekende Heurelho Gomes. De inmiddels 37-jarige oud-keeper verhaalt over zijn ontembare liefde voor PSV. Die is na bijna tien jaar afwezigheid niet minder geworden. Dat blijkt ook wel uit de videoboodschap die hij zondag stuurde na het binnenhalen van het 24ste kampioenschap. 

De kampioensbijlage zit maandag gratis bij de papieren editie het Eindhovens Dagblad.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Eindhoven