Mohamed Ihattaren
Volledig scherm
Mohamed Ihattaren © Pim Ras Fotografie

Mohamed Ihattaren ontneemt Piet Giesen een 57 jaar oud PSV-record

Mohamed Ihattaren is na het duel van PSV met Willem II de eerste speler van de Eindhovenaren die voor zijn achttiende verjaardag 31 eredivisieduels voor PSV heeft afgewerkt. Hij heeft daarmee Piet Giesen achtergelaten, die in kampioensjaar 1962-1963 als minderjarige tot dertig competitieduels kwam. Giesen kende door blessureleed niet de carrière die hem werd toegedicht en moest als midden-twintiger stoppen. 

 1. ASML-topman Peter Wennink: Brainport-samenwerking via PSV is een succes
  PREMIUM

  AS­ML-top­man Peter Wennink: Brain­port-samenwer­king via PSV is een succes

  Het waren in omzet gemeten niet de minste partners die PSV vorig jaar strikte om bij te dragen aan het financieren van de naam ‘Brainport Eindhoven’ op het shirt. Met ASML en VDL kreeg de Eindhovense voetbalclub hoofdpartners die in 2019 op jaarbasis respectievelijk bijna 12 en 6 miljard omzetten. Jumbo en Philips zijn met 8,5 miljard en 19,5 miljard euro aan jaaromzet ook bedrijven die zorgen voor enorme geldstromen en de High Tech Campus Eindhoven is een mondiale technologische hotspot, waar inmiddels meer dan 200 bedrijven zetelen.
 2. Plannen met Brainport-armbandje bij PSV worden steeds serieuzer, ook KNVB enthousiast

  Plannen met Brain­port-armbandje bij PSV worden steeds serieuzer, ook KNVB enthousi­ast

  Niet alleen PSV, maar ook de KNVB is enthousiast over het speciale ‘Brainport-armbandje’ dat afgelopen week vanuit het Eindhovense opdook als mogelijke redding voor evenementen in corona-tijd. In een speciaal overleg met de gemeente Eindhoven is woensdag onder meer gesproken over het kleinood, dat volgens deskundigen kan bijdragen aan het voorkomen van een pandemie. Testen in het Philips Stadion past binnen de plannen waarin het Eindhovense stadion door de KNVB is aangewezen als zogeheten ‘Field Lab’.

PSV