Volledig scherm
PREMIUM
Ibrahim Afellay tijdens de training. © BSR Agency

Afellay blijft met de band op de bank bij PSV: ‘We moeten het samen blijven bekijken’

Aanvoerder Ibrahim Afellay heeft vijf maanden na zijn terugkeer bij de A-selectie nog steeds geen officiële minuut gespeeld bij PSV. Ook vanavond tegen LASK Linz is een basisplek uitgesloten.

Wie trekt PSV vanavond in het Linzer Stadion uit het moeras? Of dondert de club na de ontmoeting tegen LASK ook in Europees verband in een vat vol zorgen? Nog altijd zonder de geblesseerde Donyell Malen en Steven Bergwijn moet trainer Mark van Bommel hopen dat een of meerdere spelers opstaan en de ploeg bij de hand nemen. Een PSV’er die de ploeg de weg wijst naar Europese overwintering en daarmee een einde maakt aan een meer dan belabberde serie. 

  1. Bij PSV staat voetbal op 1, 2 en 3, maar pakt de website nu even de prijzen

    Bij PSV staat voetbal op 1, 2 en 3, maar pakt de website nu even de prijzen

    Voetbal staat bij PSV op een, twee en drie. En eigenlijk ook op vier, vijf en zes, zo zegt directeur Toon Gerbrands vaak als het gaat over de speerpunten van de club. Dat betekent natuurlijk niet dat andere of ondersteunende diensten geen kwaliteit hoeven te leveren of dat de club de rest laat versloffen. PSV is daarom trots dat de eigen website dinsdag een grote landelijke onderscheiding in de wacht wist te slepen, zo zegt manager marketing en media Damian Bott in een reactie tegen het ED.

PSV

Poll

De positie van Mark van Bommel wordt onhoudbaar als de crisis bij PSV blijft voortduren

De positie van Mark van Bommel wordt onhoudbaar als de crisis bij PSV blijft voortduren

  • Eens (77%)
  • Oneens (23%)
10141 stemmen