Volledig scherm
Nick Viergever © BSR Agency

Ajax pest PSV en Viergever op sociale media na titel

Ajax heeft PSV en verdediger Nick Viergever nog even fijntjes herinnerd aan een tweetje dat de Eindhovenaren voorafgaand aan dit seizoen verspreidden. Zulks onder het motto: ‘wie kaatst, kan de bal verwachten’. 

Het social media-team van PSV kwam na het aantrekken van Viergever door PSV met de tekst ‘If you can’t beat them, join them’. Dat sloeg op de vier tweede plaatsen die Viergever in de eredivisie met Ajax behaalde. PSV werd in die periode drie keer landskampioen en eenmaal derde. 

Ajax liet het tweetje van PSV na het behaalde kampioenschap nog even zien op het eigen Twitter-account, met een emoticon die aan duidelijkheid niets te wensen overliet. De pesterij werd in Amsterdam uiteraard goed ontvangen. Viergever speelde een goed seizoen bij PSV, maar dat was niet voldoende om de ploeg aan de titel te helpen. PSV kreeg bijvoorbeeld de minste goals tegen, maar dat baatte niet omdat Ajax nipt beter bleek. 

  1. Steven Bergwijn serieus in beeld bij Sevilla, dat nog wel over de brug moet komen

    Steven Bergwijn serieus in beeld bij Sevilla, dat nog wel over de brug moet komen

    Aan het rijtje clubs dat zich graag wil versterken met Steven Bergwijn kan opnieuw een grote naam worden toegevoegd. Sevilla FC heeft serieuze interesse in de 21-jarige aanvaller van PSV, die momenteel met zijn club in voorbereiding is op het treffen met FC Basel. Zaakwaarnemer Fulco van Kooperen wil de interesse niet bevestigen en praat niet over transfers totdat een deal is afgerond. Dat deed hij ook niet toen de door hem begeleide Joshua Brenet bij PSV werd verkocht.

PSV