Volledig scherm
Danny Makkelie. © ANP Pro Shots

Arbiter Danny Makkelie fluit Feyenoord-PSV

Danny Makkelie is de leidsman van dienst tijdens Feyenoord-PSV. De Eindhovenaren reizen zondagmiddag naar de Kuip voor deze topper, die om 14.30 begint. 

Feyenoord is in de competitie kansloos voor de landstitel en staat met nog tien duels te gaan twintig punten achter op PSV. Niettemin kunnen de Rotterdammers een cruciale rol vervullen in de strijd om de titel. Als ze PSV in de vorm van een nederlaag schade toebrengen en Ajax wint komend weekend van ADO Den Haag, dan kan het gat tussen Ajax en PSV terug naar 2 punten. De titelstrijd is dan weer helemaal open. 

PSV staat op dit moment nog 5 punten voor op Ajax, dat een beter doelsaldo heeft. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Schaduwschutter Pereiro blijft hard trainen na teleurstelling: ‘We laten samen zien hoe het moet’

    Schaduw­schut­ter Pereiro blijft hard trainen na teleurstel­ling: ‘We laten samen zien hoe het moet’

    Gastón Pereiro was tot zaterdagavond de laatste PSV'er die in een officieel duel in reguliere tijd een penalty had gemist. Op 22 januari 2017 ging zijn strafschop er in de thuiswedstrijd tegen Excelsior niet in. Daarna werkte hij zich alsnog op tot de vaste strafschoppennemer van PSV, nadat eerst Siem de Jong een einde maakte aan een waar penaltycomplex van PSV en Marco van Ginkel zelfs uitgroeide tot een penaltyfenomeen.
  2. Steven Bergwijn heeft van 2018 zijn jaar gemaakt en is een vedette in de eredivisie geworden

    Steven Bergwijn heeft van 2018 zijn jaar gemaakt en is een vedette in de eredivisie geworden

    Steven Bergwijn kreeg tot het einde van 2017 regelmatig te horen dat hij veel dreiging had, maar dat het rendement te vaak uitbleef. Dit jaar heeft de aanvaller van PSV op alle fronten enorme progressie geboekt. Met 14 treffers en 13 assists in de eredivisie in 2018 onderstreept hij zijn dadendrang. In seizoen 2018-2019 is hij in zestien duels bij vijftien goals betrokken. Steven Bergwijn is een vedette in de eredivisie geworden.

PSV