Volledig scherm
De Instagram-posts van PSV en Mario Balotelli naast elkaar. © ED

Balotelli komt vlijmscherp uit de hoek na ludieke grap PSV

PSV dacht dinsdagavond op Instagram een ludieke grap uit te halen met Mario Balotelli in de hoofdrol. De flamboyante Italiaan counterde vandaag met een vlijmscherpe reactie. 

Kort voor het bekerduel met RKC (2-3 verlies) plaatste PSV een video op Instagram van een fan die zichtbaar moeite heeft om zijn poncho aan te krijgen. ‘Is that you, Mario Balotelli?’, was de begeleidende tekst bij de beelden, verwijzend naar een ouder filmpje van Balotelli (zie onder). De spits van OGC Nice overkwam in zijn tijd bij Manchester City hetzelfde, maar dan met een hesje. 

,Nee.. PSV dit ben ik!’, postte Balotelli vandaag op zijn Instagram-account. Op het beeld is de eindstand van het Champions League-duel tussen zijn voormalige werkgever AC Milan en PSV uit 2013-2014 te zien. PSV ging met 3-0 onderuit dankzij een goal van Balotelli, waardoor de Italianen de groepsfase van de Champions League bereikten.

  1. Deze gevaren liggen in de eredivisie nog op de loer voor PSV
    PREMIUM

    Deze gevaren liggen in de eredivisie nog op de loer voor PSV

    Wie PSV door de eredivisie ziet marcheren, vraagt zich soms af waar het dit seizoen nog mis kan gaan. Minstens twaalf keer winnen vanaf de competitiestart, dat lukte voorheen alleen Ajax (1995-1996) en PSV (1987-1988). Opvallend detail is dat deze teams allebei de finale van de Champions League (in 1988 nog Europa Cup 1) haalden, waar PSV nu uitgeschakeld lijkt. De ploeg kan zich waarschijnlijk volledig op de competitie richten. Welke gevaren zijn er nog voor PSV?

PSV