Volledig scherm
De Instagram-posts van PSV en Mario Balotelli naast elkaar. © ED

Balotelli komt vlijmscherp uit de hoek na ludieke grap PSV

PSV dacht dinsdagavond op Instagram een ludieke grap uit te halen met Mario Balotelli in de hoofdrol. De flamboyante Italiaan counterde vandaag met een vlijmscherpe reactie. 

Kort voor het bekerduel met RKC (2-3 verlies) plaatste PSV een video op Instagram van een fan die zichtbaar moeite heeft om zijn poncho aan te krijgen. ‘Is that you, Mario Balotelli?’, was de begeleidende tekst bij de beelden, verwijzend naar een ouder filmpje van Balotelli (zie onder). De spits van OGC Nice overkwam in zijn tijd bij Manchester City hetzelfde, maar dan met een hesje. 

,Nee.. PSV dit ben ik!’, postte Balotelli vandaag op zijn Instagram-account. Op het beeld is de eindstand van het Champions League-duel tussen zijn voormalige werkgever AC Milan en PSV uit 2013-2014 te zien. PSV ging met 3-0 onderuit dankzij een goal van Balotelli, waardoor de Italianen de groepsfase van de Champions League bereikten.

  1. Edison Méndez via zijn zoon terug bij PSV: ‘Huub Stevens was gewoon een goede trainer’

    Edison Méndez via zijn zoon terug bij PSV: ‘Huub Stevens was gewoon een goede trainer’

    Trouwe supporters van PSV dachten hem afgelopen week al in Eindhoven te hebben gespot. Op het moment dat voormalig PSV’er Edison Méndez (40) donderdag bij de training van de A-selectie verscheen, wist iedereen het zeker. De Ecuadoriaan verblijft momenteel in Nederland om zijn 18-jarige zoon Mayer te begeleiden. Hij loopt stage bij Jong PSV en beide partijen kijken ondertussen wat ze voor elkaar kunnen betekenen.

PSV