Volledig scherm
Marco van Ginkel ligt op schema voor een plek in de wedstrijdselectie van Feyenoord-PSV. © Joep Leenen

Cocu rekent op Van Ginkel en De Jong: 'Zaterdag de knoop doorhakken'

Marco van Ginkel ligt nog op schema voor een plek in de wedstrijdselectie bij Feyenoord-PSV van zondag. 

PSV-trainer Phillip Cocu rekent op de aanvoerder, die morgen aanhaakt bij de groepstraining. ,,Op dit moment ziet het er goed uit, maar we moeten de komende trainingen nog even afwachten. Zaterdag kunnen we waarschijnlijk pas de knoop doorhakken", aldus Cocu gisteren. 

Luuk de Jong stond gisteren niet op het veld, maar kan vermoedelijk gewoon starten. Hij kreeg tijdens de training van dinsdag een 'tikkie', maar sluit vrijdag bij de groep aan. Donderdag heeft PSV een vrije dag, maar volgt wel de tuchtzaak voor Hirving Lozano. Om 20.00 uur kan de Mexicaan zich verweren bij de tuchtcommissie van de KNVB. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Schaduwschutter Pereiro blijft hard trainen na teleurstelling: ‘We laten samen zien hoe het moet’

    Schaduw­schut­ter Pereiro blijft hard trainen na teleurstel­ling: ‘We laten samen zien hoe het moet’

    Gastón Pereiro was tot zaterdagavond de laatste PSV'er die in een officieel duel in reguliere tijd een penalty had gemist. Op 22 januari 2017 ging zijn strafschop er in de thuiswedstrijd tegen Excelsior niet in. Daarna werkte hij zich alsnog op tot de vaste strafschoppennemer van PSV, nadat eerst Siem de Jong een einde maakte aan een waar penaltycomplex van PSV en Marco van Ginkel zelfs uitgroeide tot een penaltyfenomeen.
  2. Steven Bergwijn heeft van 2018 zijn jaar gemaakt en is een vedette in de eredivisie geworden

    Steven Bergwijn heeft van 2018 zijn jaar gemaakt en is een vedette in de eredivisie geworden

    Steven Bergwijn kreeg tot het einde van 2017 regelmatig te horen dat hij veel dreiging had, maar dat het rendement te vaak uitbleef. Dit jaar heeft de aanvaller van PSV op alle fronten enorme progressie geboekt. Met 14 treffers en 13 assists in de eredivisie in 2018 onderstreept hij zijn dadendrang. In seizoen 2018-2019 is hij in zestien duels bij vijftien goals betrokken. Steven Bergwijn is een vedette in de eredivisie geworden.

PSV