Volledig scherm
PREMIUM
Het F1-elftal van PSV seizoen 2007-2008 is kampioen. In de middelste rij precies in het midden Cody Gakpo, met links naast hem Jordan Teze en vooraan Armando Obispo. Deze drie spelers maakten inmiddels hun debuut voor het eerste elftal. © RV

Cody Gakpo leeft de droom van bijna elke Eindhovense jongen

Met Cody Gakpo heeft PSV weer een échte Eindhovenaar met perspectief in de gelederen. ,,De club was bijna bij zijn geboorte”, grapt hoofd jeugdscouting Riny de Groot van PSV.

Duizenden jochies zitten in Eindhoven elke dag in de schoolbanken en dromen weg terwijl de meester of juf vertelt over geschiedenis, biologie of aardrijkskunde. Als ze later groot zijn, willen ze allemaal in het rood-wit van PSV spelen en bijvoorbeeld Luuk de Jong of Hirving Lozano in een vol Philips Stadion nadoen.

  1. PSV-toezichthouders content met terugkeer Van Breukelen: ‘Hans heeft alles meegemaakt’

    PS­V-toezicht­hou­ders content met terugkeer Van Breukelen: ‘Hans heeft alles meegemaakt’

    PSV maakte deze week bekend dat Hans van Breukelen (62) terugkeert in de raad van commissarissen van de club. Voorzitter Jan Albers van het toezichthoudende orgaan is blij dat hij de voormalig succesdoelman weer wist over te halen. ,,Hans is iemand die de club van binnen en buiten kent en een PSV’er in hart en nieren is. Hij heeft alles meegemaakt als sporter en ook in zijn rol als commissaris bij PSV tussen 2010 en 2016 veel meegemaakt.”

PSV