Volledig scherm
Daniel Schwaab na zijn laatste duel voor PSV. © BSR Agency

Daniel Schwaab duikt na vertrek bij PSV op bij Bundesliga-club SC Freiburg

Daniel Schwaab houdt voorlopig zijn conditie op peil bij SC Freiburg. De afgelopen seizoen bij PSV vertrokken centrale verdediger heeft nog geen contract ondertekend bij een nieuwe club en ook in Freiburg is dat niet meteen de insteek. 

Schwaab verliet afgelopen seizoen PSV omdat hij terug naar zijn familie in Duitsland wilde. Hij had bij PSV kunnen blijven, maar koos daar niet voor omdat hij niet meer zo ver van zijn gezin wilde wonen. De 30-jarige Duitser vertelde donderdag tegen ‘Der Kicker’ dat hij het alleen trainen zat was en nu dus voorlopig bij Freiburg aansluit, in afwachting van een contract bij een nieuwe club. Freiburg, waar hij in de jeugd speelde en zijn profdebuut maakte.

Schwaab vertrok in mei transfervrij uit Eindhoven. Hij was in de zomer van 2016 ook transfervrij gekomen. 

  1. Steven Bergwijn serieus in beeld bij Sevilla, dat nog wel over de brug moet komen

    Steven Bergwijn serieus in beeld bij Sevilla, dat nog wel over de brug moet komen

    Aan het rijtje clubs dat zich graag wil versterken met Steven Bergwijn kan opnieuw een grote naam worden toegevoegd. Sevilla FC heeft serieuze interesse in de 21-jarige aanvaller van PSV, die momenteel met zijn club in voorbereiding is op het treffen met FC Basel. Zaakwaarnemer Fulco van Kooperen wil de interesse niet bevestigen en praat niet over transfers totdat een deal is afgerond. Dat deed hij ook niet toen de door hem begeleide Joshua Brenet bij PSV werd verkocht.

PSV