Volledig scherm
PREMIUM
Daniel Schwaab is terug bij PSV en zit misschien zondag weer bij de wedstrijdselectie, als PSV tegen Heracles speelt. Donderdag mag hij tegen FK Haugesund nog niet in actie komen, omdat hij niet staat ingeschreven voor de derde voorronde van het Europa League-toernooi. © BSR Agency

Daniel Schwaab heeft de balans tussen voetbal en zijn gezin gevonden

In het hoofd van Daniel Schwaab bleef de afgelopen maanden een waakvlammetje voor PSV branden. Hij legt uit waarom het vuur weer is opgelaaid.

Veel PSV-fans vielen afgelopen weekend nog net niet van hun stoel van verbazing. Daniel Schwaab (30) terug naar PSV? Huh? De in Eindhoven populaire verdediger had in mei afscheid genomen om terug naar zijn familie in Duitsland te kunnen en meer tijd met zijn vrouw en kinderen te kunnen doorbrengen. Waarom zijn de ­panelen nu ineens verschoven?

  1. Van Bommel erkent dat de Europese campagne van PSV onvoldoende was

    Van Bommel erkent dat de Europese campagne van PSV onvoldoen­de was

    De Europese campagne van PSV in dit seizoen was onvoldoende, erkende trainer Mark van Bommel na het voor PSV teleurstellend verlopen duel met Rosenborg (1-1). ,,Ja, we zijn niet door”, gaf hij na afloop desgevraagd bevestigend aan. ,De wedstrijd vandaag hadden we graag gewonnen. Het is een stugge tegenstander, die weinig gecreëerd heeft. Dat gold ook voor ons. De laatste 20-25 minuten speelden we heel erg goed, op de helft van de tegenstander.”

PSV