Op zondag 8 maart was er nog gewoon publiek bij FC Groningen - PSV en was Denzel Dumfries matchwinnaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Op zondag 8 maart was er nog gewoon publiek bij FC Groningen - PSV en was Denzel Dumfries matchwinnaar. © BSR Agency

Denzel Dumfries, PSV-aanvoerder onder alle omstandigheden: ‘Ik wil er ook voor de buitenlandse jongens zijn’

Denzel Dumfries blijft tijdens de coronacrisis met zijn collega’s van PSV in beeld, bijvoorbeeld door trainingsoefeningen te delen met supporters. ,,Het virus is een monster.”

Via een nieuw gedeelte op de PSV-website sprak Denzel Dumfries gisteravond de supporters van de club en andere geïnteresseerden toe. De aanvoerder en zijn collega’s zitten thuis en willen hun volgers de komende voetballoze periode helpen om adviezen van experts op te volgen en fit te blijven. Daarnaast proberen ze ook nog enig vermaak te bieden aan jong en oud. ,,We willen ons steentje bijdragen en ook nu onze rol pakken.”

  1. PSV wil nog op een sjieke manier afscheid nemen van Steven Bergwijn

    PSV wil nog op een sjieke manier afscheid nemen van Steven Bergwijn

    De transfer van Steven Bergwijn van PSV naar Tottenham Hotspur deed afgelopen januari veel stof opwaaien. De aanvaller was al naar Londen vertrokken voor de laatste handtekening was gezet en schermde met toestemming van PSV’s interim-coach Ernest Faber, maar de directie van PSV had die niet gegeven. Na een uiterst pover optreden in een bekerduel met NAC deed hij niet meer mee in de competitiewedstrijd tegen FC Twente. De overgang naar Engeland kwam alsnog snel rond.

PSV